Monday, April 15, 2013

Mimpi lagi

Asal merandung jer mimpi..mimpi pelik2 sampai menangis2 dalam tidur membawak sampai luar mimpi..
haish...nauzubillah...

sapa pernah kena mimpi cenggini.. 
mimpi laki kawin lainlah...mimpi kena tinggai laki lah...
mimpi laki ade awek lah...

haritu maketty mimpi..
dulu masa merandung si ameer pun ade sekali mimpi pelik...
pastu masa tahun lepas pun ade mimpi cmni jugak.. cer tgk balik post yang lepas..
ni kali ni preggy baby adik pun camtu..
mimpi laki maketty kawin lain... kawin 6 ko tau.. gila ajaran sesat mimpi tuh..
hahaha...but still sentap seribu..berhari2..
dah cuak cik daddy tau memalam buta..ngan nak melayan anak nak merengek2 susu..ngan mak yong emosi semalaman..hehehe;p

Sorry cik daddy...puaslah dia dok mujuk2..
bila kata kawin 6 tu dia tergelak jugak dalam mamai2..
dia terus cakap ajaran sesat lah tu..sah2 setan kaco mommy..
dah2 tidur..family kita pun dah makin besau ni..xde maknanya...hehehe...

kadang-kadang xsuka mimpi2 ni..kadang2 ada mimpi cam dejavu plak..
tau x dejavu tu ape?? xtau gi gugel sekarang jugak..

but mostly mimpi2 yang buruk2 ni kita akan ludah kiri kan bila jaga dr tido tu..hehehe..ajaran mana mak pun xtau..but buat gak..hehehe...

dah2..
nak sambung buat kerja..hehehe

4 comments:

  1. hihihi sama ngn lin. tp preggy kali ni, alhamdulillah tak mimpi bukan2 da. mungkin sbb penat sangat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni sbb penat sgt pon ye kot..bkn ke lg penat lg senang mimpi bukan2 ke hehehe........

      Delete
  2. saya preggy ke tak preggy ke ada je mimpi2 gitu.. kadang2 bertekak ngan somi. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..setakat ni xpnah lg bertekak..sebab kite cry wekwek kot kg dia marah lain plak jdnye kot hehehe

      Delete