Monday, June 18, 2012

Poney Sale

Dah start soping ke?? hahaha... Mega Sale yang di tunggu2 x gitu??? sebut je mana2 semua Mall sale kot..bukan takat Sogo, Sacc Mall, One Utama.. tesco carefour pong sale tauhu.. hehehe...

Kelmarin dulu..iaitu jumaat lepas, balik2 kerja je cik daddy cakap.. tadi dapat email.. Kat SACC MALL ade sale PONEY up to 70%... huiyoooooooo... xpernah2 cik daddy mention pasal sale.. kihkih... alih2 berminat dia pasal sale ni.. mula2 mak etty wat derk jer... tiba2 teringat ahad ada kenduri bestfren nak kena attend di Klang... wah.. pucuk di cita ulam mendatang...

So after kenduri singgahlah... Naik2 eskalator jer terus terpampang Poney Sale tengah2 concourse tu... TAPI.............. hampa... 99% for KIDS toddler... untuk dak2 kecil kemetot 12-18m ke bawah xdoo... hampes... adelah yang infant 0-6m jer tu pon berapa pc je tinggal... ameer idokle muat.. but berbaloi2 if mommies yang dah ada anak toddler above.. baju serendah RM9 pon cantik2... semua murah-murahan sungguh...  semua murah... siyes... pegilah..  x caye cer klik pic kat bawah...


Apa pon... xkanlah mak etty balik tanpa tangan kosong.. hikhik... gi naik butik PONEY kat atas... gi borong jer yg 50% pon best... hehe... beli stok raya terus..  ('',)

Eh baju raya ameer all complete dah.. Baju melayu pon dapat kat Omar Ali sedap kain dia..baju tidur pon dah ade hasil rembatan di Mums Care masa sale..baju2 basahan buat lepak2 pon dapat kat Sogo yang semedang sale.. xkira time hehe..shopping masa sale je mak jemah...xsale xshopping k..

bye2.. tiba2 ternampak baju semat je kat FB cam nak.. tapi almari dak kecik tu cam nak terburai dah isi perut dia..!

2 comments:

  1. last month pon ade sale kt sacc poney.. mmg pengsan!! hehe.. rabak poket mak pak dia tahu... ni mesti x dapat shoping dah lagi.. hehehe...
    tapi cuci mata boleh kan?

    ReplyDelete
  2. boleh sgt2 dot haha...alu jarang gi sacc..tp bila sale sanggup ku redah jejaoh pon hehehe..

    ReplyDelete