Friday, June 15, 2012

Modest Muslimah Fesyen..

tumpang pelamin cuzzie daddy..


 
mommy pon sibuk..

last weekend pulang ke kampung dearest cik daddy..Jasin..attending wedding his cousin..
balik hari okeh.. penat..huhu.. but the event superb.. makan2 sangatlah sedap..
no pic gambar ayam golek ke bakar tersangat delicious.. sponsor by 'somebody' tau this wedding hehe..

 i love wedding..attending wedding pun suka..hehe..so musim cuti sekolah wajib ada kenduri nak attend.. sampai baju pun dok rotate je.. haha..since preggy dah macam xselesa pakai baju2 kurung.. so opt to jubah seluar/ maxi sampai lutut tu.. senang nak pakai slack or kain.. so memang now stock baju2 camni i memang banyak... macam yang i pakai dalam gambar di atas..hehehe..

since tak lama lagi nak berpuasa.. dah tentunya nak berbaju raya kan... i pun dah beli beberapa helai kain di Nagoya & Gulatis.. but till to date.. x hantar tailoring lagi...how sad.. mana ada lagi orang nak ambil tempahan..lagi 36hari je lagi nak puasa...

So...i round2 blogshop & fb boutique.. stumble into this....

 nice rite??? me love...love... 
but color tema x kena.. xde choice... 
boleh jalan2 kat sini nak tengok baju muslimah yang cantik.. PRECIOUS MOMENT 

k.. happy shopping... MEGA SALE dah start... suke le tu... happy weekend u olls.. another week full of weddings.. tata...

2 comments:

  1. kau saje kan nak buat aku terjebak! kahkah.
    aku kalau dress ni nak pikir yg senang BF. tu yg malas tu!

    ReplyDelete
  2. hehe...aku suke dress camni..senang nk bf..kalu opening2 depan ke tepi tu lg payah jer rase hehe...tu yg aku byk bju cmni hikhik

    ReplyDelete