Wednesday, September 02, 2015

Adly Zareef turns 2


Manja..always my manja..
paling manja dengan mommy lah..
semua kata adly zareef ni terlebih manja..
kita tengok nanti once baby adik lahir hahaha
kita gelakkan dia..

Today u hit 2 years old..
macam sekejap je adik besar tup2 nak jadi abang..
bila nak stat tukar panggil abang tah..
lekat dah adik tu...haiyooo
abang ngah mommy...

kelmarin de tragedi hari merdeka..
maketty tersalah nak angkat dia..
my bad..
i learn from whole thing now..
hope he's getting better..Amin...


Semalam sekerat hari di hospital terpaksa bawak dia gi Xray..
Alhamdulillah xde pape fracture, joint dislocate ke..xde pape..
tapi dak kecik ni xmau angkat tangan dia..guna cam biasa,,
maybe tisu2 lembut dia terkejut kot..
my bad.. i'm sorry baby...nanges mommy depan doc..cuak beb..xleh tdo tgk dia takut nak beralih2 time tdo..
hope adly getting better..
nanti kita celebrate bday adik n abang secara official k..insyaallah
kalau de rezki..hehe..

Muahh mommy daddy abang ameer and the rest of family loves u to the moon and back..







3 comments:

  1. happy besday adly... kecian dia. get well soon ye...

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete