Monday, May 21, 2012

berhabuk...sepi seminggu..

ameer at KWC.. bukan photoshoot kat studio ye..
teringat Dina update pasal KWC..yep sangat best.. nama pon wholesale centre so...berbaloi2 if nak borong memborong..
dari pakaian mak2, pak2, anak2..ke handbag (fake!!) sume ade..ye saya beli bag fake juga.. xkesah pong.. hari2 mau pakai coach, bonia, sembonia, CR, dll je gi keje leteylah...lame2 masam je bag2 tu kang hehehe..hubby slalu sound bestkan masuk kereta campak jer bag memahal kt tempat pelapik kaki tuh.. thanx.. 
hehe..

so tomorrow..MIL & adik beradiknye akan berangkat ke Makkah..every 2,3years mesti gi sana menjadi tetamu Allah..dah jadi rutin adik beradik if ade rezeki..alhamdulillah.. hope everyone selamat & sihat sentiasa sepanjang berada di sana..hope next time kami sefamily akan join for the next year.. bestnye.. last i gi masa Form 4..bestnye.. hubby pon terfikir2 napelah xterfikir honeymoon ke sane yep.. moga2 sampai hajat kami nk ke sana jugak...insyaallah..

btw oleh kerana esok cuti sempena nk hantar MIL & the rest ke airport, pagi2 sok dah confirm nak bawa ameer for his pneumococcal jab.. dah call An-nur, RM245 jer.. ok sangat2...lain2 tempat rata2 RM250-280 kan.. Hospital serdang paling murah last time i check RM180 but sangat2 susah nk dapat place kne booking/appoinment dulu.. 

k..till then.. hope ameer xdemam or cranky pas kena jab.. mommy pon mood swing lately..(red flag!!) hahaha

No comments:

Post a Comment