Friday, August 14, 2015

My babies..

oh i missed them as babies..hahaha
sekarang dua2 dah bujang...and mak makin pening melayan dedua banyak akai..
tah bila masa dorang ni tetiba je jadi besar..hehe
in another 3months + another baby will be joining them insyaallah
Boy or Girl??
still have no clue..
shopping pon maketty belom lagi..
huwaaaa...
nak shopping online jelah boleh..??

As to-date mark 6 months of pregnancies..phew..
sekejap je dah masuk 6 bulan..
xlama je lagi sorang lagi nak kuar..
macam xsempat nak bernafas je rase tah bile2 je my belly keep growing..
been very busy with 2 toddler..workload..yang xkan berkesudahan..

In another 2 weeks + si abang ngah pulak nak masuk 2years old..
wah.....nanges...
and still breastfeeding!!! phewww... tepuk bahu maketty!!!
susu nya xdok setitik pon..but still nurse him religiously to comfort him..
Sakit tau dok..tapi dah tahap redha jelah dari dengar amukan dia...

Lagi ape ye nak cerita...oh last week abg long ameer dah pun masuk 4 tahun..
manage to buat majlis simple2 sempena bday n open house raya...but no cake..
sebab dia nga flare up eczema makan kuih raye banyak..n mak xlarat nak bake n cooking all dish sensorang.. so opt to not buy any cake pun..haha..pic ade but malas nak transfer..

So that all..sum up the stories...
Jumpa bulan lain bile maketty de masa nak taip laju2 dalam few minutes..haha





No comments:

Post a Comment