Wednesday, July 08, 2015

Ramadhan yang bakal berakhir..Huhu

Salam Ramadhan hari ke-21...
Hui pantasnya masa berlalu...
Minggu depan dah raya ye..
Maka semoga jumpa lagi ramadhan pada tahun depan..huhu...


Alhamdulillah sekali sekala dan gak maketty angkut budak2 ni gi terawih kat surau..samada surau umah kami or umah parent..
tukar2 sebab kadang2 buka kat umah sendiri kadang2 kat umah parent..
dan kadang2 xdan langsung nak gi terawih sbb jem or budak2 ngantuk..

So macam-macam gelagat budak2 dua orang ni hehe melasak yang amat..
biasalah budak2 kan..hee..bertabah jelah kite ye mak2..
Actually budak2 ni bukanlah ni first time gi surau..dah slalu dah gi..kadang2 hari biasa parent or hubby rajin bawak dorg..so dah biasa lah..
so xdelah risau ke ape..dorang dah familiar dengan both surau yang kami selalu gi sebab kat umah sendiri kan..
so janganlah ibuk2 bapak2 takut nak bawak anak2 ke masjid surau ke ape..takut ngaco org ke ape..insyaallah xdelah sampai ganggu jemaah solat kot...kadang2 maybe lah kot..alah budak2 kot..

camne persiapan raya korang??
zaman GST ni..kami bersederhana..dan sangat sederhana sebab ade kejadian2 yang akan maketty share next time..
till then..

Jom Imarahkan sisa-sisa ramadhan yang bakal berakhir..



No comments:

Post a Comment