Monday, June 22, 2015

Salam Ramadhan

Salam Ramadhan semua..Allah dah hari ke 5 kita puasa jap je aih..ni baru nak update hehe..
Selamat berpuasa semua..
Maketty pun puasa gak ni..kurang kan aktiviti yang xpatut2 hehe..xde dah aku merayau gi Ampang point dgn si kecik ni...kang aku penat lebih lapo banyak haha...
Nasib baju2 raya budak2 ni dah settle..kite je xde baju raye lagi since xtau perut nak gi sampai tahap mane hahaha...
Last week dah masuk 4bulan..raya ni insyaallah 5bulan dah..jap je kan..perut ni mmg makin maju kedepan..ke aku menggemuk dengan jayanye?? hahaha nanes!!

Semalam Fathers Day..
takde sambutan pape lak kali ni..nanti2lah ye cik daddy..bile gaji dah masuk hehe..
Kalau ikut dia mmg itu x yah ini xyah..
Kang nak bagi adiah ke ape mesti dia xnak..hm...cukup just mengingati je...bday pun same...paling2 koman gi makan2 je..oklah kan..

So camne persiapan raya uolls..mesti baju berhelai2 kan..
Maketty nga sindrom malas nk tawaf mall ke..jalan2 pusing2...nak bli online x konfiden..baju2 i kenot if x try2..haha..nak feel material..nk tau terletak ke tak bile pakai..lagi2 dgn perut makin maju ni..hehe...sume dok tegur perut besau k...haaaaa...org ingt dh nak bersalin haha..melampau x..ingat dh tinggal 3bln ke cmtu nak bersalin..huhu..tu yang i is xde mood nak soping baju raye..apetah lagi tempah2 hehe...de ke baju preggy traditional yang cun2?? jubah2 malaslah...xminat..baju kurung nak lah...

cer suggest sket..

3 comments:

  1. maketty.. aku pun delema gak.. mana nak cari baju raya ni.. uhuhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekau pon lin..haha kurus senanglah bebile je leh grab2...kite ni..haiyooo..kurus jari je..lain2 masyaallah...tembun hehe

      Delete
    2. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete