Thursday, August 07, 2014

Ameer Turns 3


Alhamdulillah...
Ameer Zikry turns 3..
okies ni baru 1 event next event kat nursery plak..
orang dah besar so memacam mintak..
nak tu nak ni..
nak kek camtu nak camni..
sekali sekala boleh layanlah haha..

Mommy n daddy doakan ameer sentiasa sihat..jadi anak yang mendengar kata, jadi abang yang gudboi kat adly..
now tengah fasa garang..memang asik kerja tantrum je..
adik dia kalau menangis ke dia gi dekat2.. hei adik..diamlah..diam!! hoi..garang ikot sape xtaulah..
de skali tu masa pose digigitnya adik dia yang gebuss tu...berdarah2..haiyoo..
fasa gigit n cubit masih ade..risau nak biar main berdua tau..

bab bercakap... serba mak nenek.. loghat2 negori pon dapat..maybe de cikgu kat nursery tu cakap nogori tu yang dia ngikut.. lucu gile..

hm..maketty nga touching ni.. anak tetibe je makin besar.. sedar dah almost 3series dah next year..haha..

Mommy sayang abang sangat2...
Happy 3rd Birthday sayang..
Have a greatest life ahead..



Much love,
Mommy..

2 comments:

  1. selamat hari ulangtahun Ammer..dah nampak bujang nya.. :) membesar jadi anak yang soleh yer.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin..tq aunty aty..besar dah...mak pon dh tua hahaha;p

      Delete