Thursday, July 03, 2014

Al-Kisah di kala adik 10 bulan...Dugaan Ramadhan

Happy 10th months mucuk mommy..

Sebenarnya nak update semalam lagi..
Tapi di hari ke-4 Ramadhan semalam ade kejadian x diingini...
MIL maketty jatuh n tulang bahu terkeluar dr soket..

Pagi2 sampai ofis cam biasa..tup2 dalam kul 9 hubby whatsapp..
Terberuk kejap maketty..
sebab mmg tau mil demam 2,3 hari mase call ahad lepas..
tetibe jatuh plak..adoii..berderau rase..
so siap2 kan kerja2 urgent masing2 terus cabut gi bangi..
Sampai2 adik beradik ipar sume dh sampai..
kite je lambat sket sbb cik daddy tengah meeting mase dia tau tu..

Apepun syukur sangat mil ok dah..tulang yang terkeluar tu doc sentap masuk balik cun2 doc kate..
no fracture or burst fracture..insyaallah cepat sembuh..
doa2 banyak2..
rindu mil masak boleh???
so semalam maketty n sil je masak2 untuk buke..huhu..
yang laki maketty sebok..ala...mak xdapat wat karipap faveret dia..karipap tolo..
kang dia request kat kite kang pingsan..i is kayu nak wat kulit karipap..
karipap my mil mmg tersedap karipap simple je tapi mmg pufff... hehe

Hope mil cecepat sihat.. last year ramadhan sil kene..ni mil pulak..dlm sedih2 teringat balik kelakar lak...
Dugaan Ramadhan..
 

2 comments:

  1. tulang tekeluar dari soket..??!!! ngilu nya dengar....dokter sentap masuk balik..??!!!!!! lagi lah ngilu...adooyyy... hope mil meketty cepat sembuh..nak2 raya ni.. aminnn... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah aty..doc tarik je..sbb tgk xray xde fracture..so far ok cume dh sengal bius xde dah..sian mil mmg xde mood dh nak pose raya..hope cecepat baiklah..

      Delete