Tuesday, March 18, 2014

Talk zero

Hari ni nak borak2 kosong je kat sini..
Every week skang memang hari untuk spend dengan family kecik ku..
Hari nak shopping barang2 umah...
Hari nak bagi abang main car kat mall sampai lebam..
Hari nak restock diapers, susu, barang2 umah..
Rase x cukup weekend 2 hari je..nak extra 1 day boleh x??? hahaha.. bile too occupied memang kejap je berlalu weekend..xdan nak feel...
But bile daddy x kena work on weekend, anak2 sihat ade depan mata...oh my I'm blessed...cukup..
Tapi lately weekend xde air..sentap sungguh..xdapat masak untuk famili..balik2 masak ringkas mi hailam, makaroni goreng, ke nasi goreng.. sume xgune air sgt.. nasib lah labu...

Hm..bila cite hal umah..hm...masih KIV nak pindah..ngade2kan..haha..soon..insyaallah soon..
Sekarang kedai fav aku Mr.Diy..ade je benda nk beli..sampaikan kenkadang balik keje pun berangkut budak2 gi Diy depan umah..haha..memang banyak gak dah berabis kat diy..murah2 je pun...sok2 nak beli mainan pulak gara2 ade adegan drama swasta guling2 depan kedai...haha..

tapi satu benda je aku nak sangat-sangat tapi kemain payah nak de stok..haha ..

 Spice rack ni...

kemain laku..geram tol puas dah 2,3 diy aku terjah..sume abes stok...
x yah suggest on9.. 2x ganda rege dr diy k... gi kat kenanga wholesale ha kene bli borong lak bru dapat rege tu...xmo lah..haha so misi setiap minggu adalah ini sekarang ni...haha...laki ku kate sawan diy tetiap minggu gi..haha..dia pun ala2 kesian tgk maketty meroyan mengidam ni..haha
kat umah mama gune yang bekas ikea tu..i dah boring..so nak gak rack ni baru puas hati..n ade mood nak memasak..ngade2..

2 comments:

  1. yeker etty... aku nak cari gak la.. aku mmg kenan pun. tp tengok online macam tak berbaloi je beli.. huhuuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. lin..kt diy baru rm14.90..kt on9 sampai rm40 pon pnah aku tgk..sgtlah xberbaloi tau..

      Delete