Monday, January 06, 2014

Popeye at 4months


 

Alhamdulillah..anak2 makin besar..abang next month dah 2y and half..
Adik dah 4mo's+..
Mommy pun dah makin tuaaaaaaaaaaaaaa!!!
Daddy bday bulan 10 so dia ala-ala muda sket dari mommy!
Stress!!
Kang lagi bertambah2 tua muka...
eh..
Tu budak emok kat atas yang makin bulat tangan peha tu dah 7.3kilos..kemain semangat bdn..
ingat ke demam 2x kurus sikit hehee...
Sampai pakngah dia kate dah2 jgn bg susu nenen..gemuk dah budak ni!!
hahaha..
Till todate masih benci botol..
Suke meniarap tetibe pastu nanges sbb xleh pusing balik..
dah pandai passing barang dari tangan kiri ke kanan..
tarik tudung mommy paling terer!!
jari gengaman cakaran mmg kuat..
tengoklah lengan macam Popeye!!! hahaha

Aummm
Sayang adik...
hehehe..
saje abg dia mmg jeles kalu sebut sayang adik..pastu sebok2 dtg kat kita sebut syg mommy!!
nak bodek ;p

4 comments:

  1. hahaha. sama isya sebut syg adik die kemain ngada nak cakap syga dik jugak lol

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..kan..mmg lagu tu kot..ngade much!!! yg pntg tetep syg both!!

      Delete
  2. popeye ko panggil dia etty... zalim la mommy sorang ni.. ihihih

    cubit sikit.. geram tau untie tgk mulut tu... uhuhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...popeye kuat boleh jage mommy!! hahaha

      Delete