Monday, August 19, 2013

Free Cradle by Cradle Dariez bersama Pinky Momma.com

Julung2 kalinya..maketty nak mencuba nasib..hehe untung2 ade rezeki baby adik..oh..walaupun baby adik belum pun lahir ke dunia..since day 1 tau preggy antara persiapan yang maketty suke, sangat2 gemor dari zaman abe ameer lagi bab2 nak wat buai berendoi, majlis cukur, akikah meriah2 dan cantik2..sape xnak bukan hehehe...

So dok blogwalking few days ago..jenguk2 gak blog fames amos Pinky Momma..nak tau dah selamat bersalin twin ke belum..tup2 ade entry terbaik dari mommy gojes ni!! weeee...dah berdoa dalam hati slow2..mintak2lah i sempat masuk opis nak up entry for this Giveaway!!

Mudah je plak tu nak join..

Syarat-syaratnya:
1-Merupakan follower blog Pinky Momma.com dan Like Page Pinky Momma
2.Add page Cradle Dariez
3.Buat satu entry yang bertajuk : Free Cradle by Cradle Dariez bersama Pinky Momma.com
4.Nyatakan kenapa anda perlu ditaja dengan ayat sekreatif mungkin!!!
5-Tarikh tutup- 31/08/2013

Meh jamu mata...lovely cradle dari Cradle Dariez..





Cantik-cantik belaka..pastel color to die for..
lovely..

So kenapa saya rasa patut ditaja..
Hm..
Ini adalah kandungan keduaku yang penuh suprise!!
dup dap dup dap menghitung hari..
sudah masuk 6 kali scan baby masih malu-malu nak tunjuk jantina..
dan mommy pun dah masuk fullterm okies..masih clueless adik ni boy ke girl..hehe
mommy memang gemar sangat survey cradle untuk majlis akikah/bercukur adik..dari dulu2 lagi memang habit..
but since xtau adik ni boy ke girl so agak terbantut pencarian mommy dik oi..hehe
so it will be sweet suprise for me & the rest who waiting patiently for u baby adik..

lagi suprise yang best if menang Giveaway ni..
bestnye weh...
dah terbayang-bayang lovely cradle ni di majlis adik nanti..

Moga-moga ade rezeki baby adik..
Amin..




1 comment:

  1. uhukss cam nak join je..best ni cradle tu comey..

    rinie borhan
    Shaklee Independent Distributor (919511)
    http://happywaytales.blogspot.com

    ReplyDelete