Friday, June 21, 2013

Petang yang lemau

Hai olls.. japlagi i nak terjah Sogo.. ni penghabisan shoppingan buat baby adik, baju raya daddy n ameer..
Serius..masuk 7 bulan ni maketty rase cam xlarat..stamina kelaut gile2..
Dulu masa preggy ameer tersangat aktif bertenaga je..ni xtaulah..baru je 29weeks dah serupa mengah..nak kate berat naik gegile x plak..masih terkawal gaklah..perut makin boyak sangat2... lebar kiri kanan depan sume rase nak tertelungkup je kadang2 bila jalan..

So oleh kerana less than 20hari je lagi nak berpuasa..dengan ini walaupun gender baby adik xtau..mommy nekad jer gi beli pape yang patut lagi..siyes..walaupun EDD hujung raya xdenye mommy larat nak oi.. 1st day Raya Puasa nanti tepat2 je masuk mommy 36weeks.. kalau ikot cam abang ameer dulu 38weeks dah pop out okeh.. so terima jelah dik oi seadanya.. nak shopping online pun xdelah kot..mommy malas..sebab xleh nak rase kain..hehehe..

Esok nak ke Cameron Highlands..sesaje nak lepaking dengan famili sume before puasa.. harap2 otw pegi dan balik x akan buat kaki ku bengkak cam last time masa ameer dalam perut 8m gi singapore n JB end up kaki besar gajah..hahaha;p

setakat ni xde bengkak2 lagi..hope xmaulah bengkak2 kaki..

stresslah sebenarnya...
huwaaaaaaaaaaaa..
lainkali lah cte.. xlarat perut tegang gile..asik nampak bontot baby adik je dok timbul kat perut ni..
huwaaa
sakit!!!



2 comments:

  1. Replies
    1. tq babe..it was awesome..till back KL oh my..haze melanda!! nak dok cameron lelame rase

      Delete