Tuesday, June 18, 2013

Dear baby adik..

#56513 Royalty-Free (Rf) Clip Art Illustration Of A Baby Girl And Boy Dragging A Stuffed Bunny by pushkin 

Alhamdulillah check up kat hospital ampang went well semalam..
mommy so far clear dah dari thyroid hypo ke hyper dh takde..syukur sangat2..
semalam cam biasalah..dapat tengok baby adik..
oh bukan main aktif..siap sepak tangan doc tengah godek2..marah ke..hehe
kacau tido ye..
but still..we cant see the gender..
oh tersangatlah suprise..kali ni..
bikin mommy n daddy makin nebes tau..
ape pun yang penting baby adik sihat walafiat kat dalam tu..
in 2months plus insyaallah u gonna lay on my arm safely insyaallah..
oh dah rindu kat baby adik..

mommy,daddy abang ameer cant wait to see u..
so insyaallah weekend ni kita gi jalan2 k..
ambil angin..still tempat sama masa babymoon abang ameer..
mommy jatuh chenta dah masa 1st time gi dulu..
but kali ni kita pergi dengan whole Azmi's clan..
insyaallah..

oh xsabarnye nak rest minda..
sibuk sangat dengan hal rumah skrg..
tiap2 minggu gi survey barang2 umah..
ye kami start from 0 k..hehe..sume barang besar2 nak kena beli
barang2 kecik2 dah ada beli awal2 n ada yang hadiah kawin dulu2..
mana yang boleh jimat order dari oversea kami dah beli..hehe..untung jugak abang no 3 dok setahun kat London dulu..hehe tukang pengsoping adik bradek! hehe
harga still same dengan USD so y not beli je kat London..
jimat banyak kot..kalu kt Msia..aku nengok jelah mampu..mimpi pun xmampu..
hehe

dengan nak menjelang puasa, nak raya, nak beranak, nak pindah rumah, nak berpantang.. oh my serabut otak pikior..
kesudahan nye semalam sangkut BP tinggi pulek..
149/75 okeh..repeat test bp smpi 3 kali..
nasib xkena tahan..hehehe;p

oh..bertenanglah jiwa..bertenanglah..bertenang..

k..bai..

 

2 comments:

  1. tak sabar jugak tgu adik :)
    yana pun tahun ni alhamdulillah rezeki melimpah ruah, dengan preg, rumah .. insyaallah dipermudahkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. yana..kita xbeza jauhlah hehehe...dah tau ke gender???hehe..alhamdulillah..moga2 kita same2 makin dimurahkan rezeki insyaallah..

      Delete