Tuesday, May 07, 2013

Sempena PRU13

 
hewhew..
haha..
sempat nok..
Hairie Othman..
lepas maketty selamat membuang undi terserempak Hero ni tengah beratur di panas terik..
hehe..
ape lagi..
dah kata fan..
Leftenan Adnan kan hehe..

Apa yang penting negeri naungan ku masih kekal dibawah pemerintahan pilihan ku..
jangan nak kepochi di sini if kita berlainan pilihan dan pandangan..
hak masing-masing bukan..
yang penting selagi kita masih seislam seagama saling menghormati satu sama lain kita akan aman damai harmoni..
Insyaallah..
Agama Islam terus dijunjung oleh pejuang Islam..
bukan dimomokan atau dipertikuskan semata-mata kepentingan sendiri..
Maaf dipinta juga sik suka sila undur diri ya..

Sebab saya mempunyai sumber yang sangat2 saya boleh percayai bagaimana saya melihat, berdepan dengan isu PRU13 yang lepas..
kalau ikutkan hati mau saja dihamburkan..
tapi apakan dayakan..
Kita slow2 baby step..

STOP RACISM.. 
please ini yang paling bernanah dalam darah daging segelintir manusia..
kata laungan perpaduan..
tapi masih menyalahi kaum lain..bersikap berat sebelah..
yang dalam parti kamu tu ada je bangsa itu, 
tak terfikir ke mereka juga sebangsa dengan yang kamu caci hina tu..
peliklah..

oleh itu,    

Insyaallah..Selagi niat dibetulkan insyaallah akan sampai masanya nanti..

Buat yang dipilih, pimpinlah dengan amanah yang diberi..kelak kamu akan disoal bagaimana kamu meletakkan sesuatu ditempatnya..
ADIL.


4 comments:

  1. insyaALLAH kte akan inikalilah pada PRU 14 :)

    ReplyDelete
  2. caya lah mak etty!! sempat posing sakan!

    saya pon excited mase 5th may tu..first time voter katakan..siap balik kelantan..then singgah terengganu untuk mengundi.

    ..kita tidak kalah..cume belum menang =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..kebetulan masa nak balik ngundi nampak hero ni..me too 1st timer gak!! excited + nervous..adrenalin semacam je turun naik sempena PRU13 ni..

      ya betul!! kita tidak kalah!! cume belum menang!!
      Takbir!!

      Delete