Tuesday, May 14, 2013

Restock!!! MERMAID SKIRT

 


 
Haruslah Co-owner enterprem hehehe!! dan model tambahan di depan tuh hehe;p


Mermaid Skirt kini kembali atas permintaan ramai dengan lebih pilihan warna (10 warna keseluruhannya). Lovelyn masih mengekalkan Heavy Lycra sebagai material kain. Ianya berat, sejuk dan memberi effect jatuh. =)

HARGA: RM65 sahaja (harga lama) (exclude postage)

SIZE: pinggang 26 hingga 39

Order: email collectionsbylovelyn@gmail.com atau PM page ini dahulu.


4 comments:

  1. etty lawanya skirt tu... tp kita tengah buncit sangat ni.. tunggu pas kempis.. nak shopping sakan... =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. babe..buncit sgt pun leh pakai hehehe..leh je beli skg sbb effect kurus tu ade hehe..;p yg best dr yg xde perut ke yg ade perut size up to 39-40 inch boleh muat..hehehe;p

      Delete
  2. lawa lah...tp umi Qi xleh pakai jenis skirt cm nih...peha dan bontot sgt bosaq hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. woohoo..umi Q boleh sgt2..sbb maketty pun poho besar bon2 pun turut besau..serius..mula2 etty pun xconfident..skali kena paksa ngan adik..eh2 ok plak..effect dia mmg best..

      Delete