Thursday, March 28, 2013

Hoi Hoi..holiday

Salam'alaik..
Ni dok teringat-ingat anak bujang dok kat umah omaknye kena kerja jugak..
Abang ameer demam semalam, terus hampir2 nak kne semput..so kenalah neb kat klinik semalam..
So hari ni mama x kasi dia gi nursery suh dok umah ngan mama n my sis..
Nasib ada mama n suklin..kalau x ponteng lagilah jawabnye..hoi2 bulan ni dah 5 hari kot maketty cuti..jaga laki denggi..sendiri demam..ada yang xsampai setengah tahun habis cuti yang xseberapa tu..huhu...

mula-mula cool je sebab cam konon2 macho siap leh pegang sendiri corong tu..tup2 minit ke 4 dah melalak..asik cabut cakap dah..jom2..
hehehe

kerap nau kena neb.. doc kata dah cam nak lelah dah..dari umur 5bulan kot asik kena neb..xmaulah..kalu asma lagi teruk..dulu2 cik daddy pun asma dari kecik sampai form 1..

cepat2 sihat sayang..weekend ni kita nak mandi laut..
mana lagi..family ku memang suka sangat tempat dekat2..
hehehe
bolehlah berehat-rehat..menenangkan perut..
Eh2.. baby adik dah kick few times..happy dia dlm my tummy..  

kami akan ke sini..
cam biasa last minit booking hehehe.. 

 
Corus Paradise PD

next week my birthday n our 3rd anniversary..
cuti-cuti lagi ke...
hehehe kalau ade rezeki..
xkisah pun if xde gi mana2..
kalau gi ok aja dong ;p

2 comments:

  1. wahhh baby dah kick yehuuuu best yer...adik x sabar nk jumpa mommy la...best holiday last minit i suka gak last minit plan baru gempak hahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sokmo gini..last minute plan..hehe..syok oo baby dh kick..mengimbau ameer mase dlm perut..hehehe

      Delete