Monday, December 03, 2012

Before & After

Before

After

Ameer with new haircut..lemas tengok rambut masuk mata..ha..terus nampak kurus 2kilo..harus gemukkan dia balik..sume komplen!! stress mak!!
takkan hari-hari nak bagi masak lemak..buh santan hari-hari..ish..memang dia suka sangat masak lomak..
budak cik ni tengah melasak..jalan xbenti-benti..makin laju..dalam seminggu baru dapat jalan serupa pelumba lari dah..mak xsempat amek napas tau..makin aktif makin makan banyak..tidur je dia dok diam..sekarang lagi segala pelusuk ceruk umah dah sampai..dapur nenek dia dua-dua belah dah selamat diselongkar..hehe..

apepon..let me handle my kid k..
maketty suap yang berkahsiat je..
yang bukan-dari-air tangan saya-sangat jarang masuk perut dia..
jangan pandang slack aku bawak makanan gi kenduri..
mak vangga!! weeeee
 

8 comments:

  1. jeles tengok rambut die lebat..qaleef rambut selapis jer..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. aty haah lebat rambut dia..ni dh 4th times cut..mmg ikot daddy dia rambut lebat

      Delete
  2. Dun worry Etty, budak baru berjalan biasalah nampak kurus sikit... ZA pun dulu cam tu, nanti dia gain balik la weight dia...=) yang penting Ameer is eating healthy food mummy dia masak! Gemuk ke kurus ke lean ke, muscular ke... budak2 semua comel!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. dinaaaa..tq dear..u always be my pom pom girl..hehehe;p

      Delete