Thursday, November 29, 2012

Congrats Lil Sis

Alhamdulillah..Finally my lil sis graduating in MBA last weekend..fuh..tengok perit jerih dia belajar untuk MBA ni buat aku pikir-pikir sanggup ke nak sambung master??? hehehe..mak fenat..maybe cukup kut buat sementara nih dengan degree..

Actually my sis aka Suklin ni background lain Public admin..but masa nak ambil master dia jump terus decide nak ambil Master in Business Administration.. hakak dia yang belajar business dari zaman diploma till degree (major in marketing)  serasa xsanggup tapi dia betul2 kuat semangat..belajar dari basic..salute!!! berbaloi-baloi dia bergumpal dengan bukan aku dari zaman diploma tu hehe..



Perfect Pic sampai terkeluar frame kiri kanan...hehehe;p
from left to right back row Aariz Afzal Muhammad, Sil Ernie Khairina, Bro Azwan Ezzany, Bro Azali Ezzudy, Azzrel Syakirin, Sil Sarini Hazlin, Lil sis Arlina Erwany, Me maketty aka Azmar Ezzaty, Mr Cinta Mohd Zukhair, Bro Aidil Effendy, Sil Azita
in front Allyssa Soffea, Papa Azmi Talib, my Lil Precious Muhammad Ameer Zikry, & My Mama Wan Mariah & Aidil Hakim

My family now dah ada 3 pemegang master..PHD je belum ada..maybe terdekat ni my 3rd bro yang baru sebulan pulang ke Malaysia after 1year study kat UK akan sambung on 2015 insyaallah..family background ku ada macam-macam lawyer ada, engineer ada, admin ada, accountan ada, mass com pun ada, usulluddin pun ada..alhamdulillah..moga-moga sampai kat anak-anak kami pun berterusan belajar tinggi-tinggi ilmu dunia dan akhirat..moga bekalan ilmu ni berguna di akhirat kelak..

No comments:

Post a Comment