Thursday, November 22, 2012

Demam Crepe Melanda

Demam Crepe Melanda
Semalam hubby bawa balik.. belum pun habis u-turn jalan depan Ampang Point dah lesap 4..baru sedar diri teringat kat anak..nak bagi dia try..
bukan selalu pun bagi dia makan bukan mommy masak..hehe...bagi kulit crepe je pong hehehe..
memang dia suka..nantilah kalau mommy rajin mommy buat version mommy ye meer...xpuaskan makan tu..
6 ketul RM10..
Ni gara-gara last cuti Maal Hijrah gi Mines nak makan durian crepe seawal mungkin gi tanya sampai time nak balik around 3pm xsampai-sampai stoknye..
Gila laku durian crepe Sweetchat..
selama ni dok lilah2 depan sweetchat xpenah teringin pong nak try..
bila jadi trend gini..i follow...hahaha
so sepanjang malam sendawa durian..
still wanting sweetchat punya version gak..merata ada..samada ada or sold out je..
happy crepe! happy tummy!! 
 

3 comments:

  1. Replies
    1. hehe..tgh preggy kan??takot baby panas kan hehe..rase cikit2 oklah..lagipon yg ni xberapa kick..durian dia xbyk sgt...hehe..but still boleh satisfied first trial..hehe

      Delete
  2. salam,

    saya mmg suka durian pancake sweetchat ni...dah lama x pekena. hehe... kalau nak carik romper carter's 5in1 RM 26 boleh melawat blog saya : www.gugugagafamily.blogspot.com.TQ

    ReplyDelete