Monday, October 29, 2012

Raya Versi City Style

Terlewat kah nak ucap selamat hari raya qurban?? nak gak ucap.. Selamat Hari Raya Aidiladha.. amacam seronok beraya?? banyak makan daging tak?? maketty xmakan sangat.. kami beraya tahun ni raya CITY STYLE.. hehe...beraya di umah MIL je.. kalau beraya di Kelate dgn my famili mau de naik 2-4kilos.. umah berkunjung terlalu banyak.. so kali ni beraya makan berpada-pada.. hewhew.. masih berat sebelum raya..tapi tetap berat..kahkah..

dengan sukacitanya.. my lil precious dah step by step.. oohsemmm!!
sebelum ni juz few steps 3,4 jatuh now 5,6,7,8 dan terus tegak.. bestnyelah hoiii!!
masih belum ada pic or vid yg proper.. so masih x official di situ.. & my family pong x cayo bila bagi tau.. ameer belum mau tunjuk skill depan diorang.. juz my Mil & family je yang dapat menyaksikan skill terbaru ameer..
sudah kami praktis di Mid Valley juga..kata raya city style kannn... hehehe.. dia memang kuat semangat..!! chaiyoklah my boy..
xkisah lambat asal selamat.. hehe;p 


p/s: harus aku kuwus sedikit masa lagi.. mau jogging kejar mengejar dengan ameer pasni kat park!! misi untuk kurus bermula..!! harus.. daddy pon dah komplen dia bunc!! kihkih;p



5 comments:

  1. huhu kte tak kurus2 pun. penat mmg penat mengejar tapi lepas penat makannya kemain byk lg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sahida u mmg selim melim...xyah kurus dah! hehehe

      Delete
  2. ok la kan... ada gak kita exercise... baru kurus. nak tunggu kita g jogging mmg susah la... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg ni lg xyah kurus..mkn je si kecik tu perlukan nutrient byk2 hehehe..

      Delete
  3. cayala emir... mama sabar ye, nnt emir dh laju melangkah takut mama dh x terkejar pulak

    ReplyDelete