Wednesday, October 17, 2012

Penang Update

Kruik...kriuk.. lapaanyee..
Masih teringat kesedapan Nasi Kandar Line Clear.. Pasembur Padang Brown.. Roti Nan panas-panas Kapitan Keling..

bila cuti-cuti kerja makan-makan dan jalan-jalan..lepas penat sangat baru balik hotel tidur..tu pun setelah kekenyangan..

Malas mau cerita.. meh tengok gambar kami di Penang..
Gambar makanan sikit je sebab lahap!

 Abang Ameer with new haircut! gigil2 mommy nak motong rambut mu nak..ni baru check-in bersantai dibilik orang2 bujang.. tu yg senang hati je hat belakang tu..

Sunset dari kamar hotel..


Pasembur Gani di Padang Brown.. masih terasa seperti dulu..mengimbau zaman honeymoon.. but makanan lain macam laksa penang, char kuetiaw semua xsedap di sini.. KL waaaaayyyyy better..

Mula buat muka boring beratur panjang untuk naik train Bukit Bendera/Penang Hill

Us dalam train..super laju..kurang 5min ke 4min dah sampai puncak.. dulu2 orang hiking je.. save lemak!

Mulut penuh.. lapar kot!!

us with daddy's officemate & family.. havoc!!

lumba haram at Penang Hill.. yang sorang tu xsedar kot anak dia dalam tuh! yang stroller lain xde anak.. maknye dukung hehe..!!

Mommy of 1 & mommy of 3.. gile beza badan! salute kat Nik.. 

lain-lain gambar nasi kandar line clear, toy museum ada but malas nak upload.. toy museum dah berpindah dr Copthorne Hotel ke teluk bahang..kami menginap di Copthorne ingat senanglah bila toy museum dekat sekali dah pindah..new place dia memang besar but xsebest dulu.. nak tgk gambar dulu scroll back my honeymoon entry ye hehe..;p
 


4 comments:

  1. aty gi penang mase ngandung 5 bulan..besh..!!!! teringat nasik kandar line clear tuh..;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat sedapkan..!walaupun environment dia heheheeeee...

      Delete
  2. etty,gmbr yg ke6 dr atas tu,nampak kurus lah! Kurus n tinggi, Mcm iklan PB gtew,haha..pasni sila bgambar angle itu je ok ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hanya ilusi jer tu..so terima seadanya je hahaha

      Delete