Monday, October 22, 2012

Our Weekend!!

First of all.. Happy 27th birthday to my other half..sayang abang ketat2..
No update on his birthday 19th Oct 2012 coz my hero kecik demam panas.. dah almost a month xde demam ke flu..tetiba dia demam.. patotnye daddy demam beralih bulan hehe..now dah sihat..demam dua hari plak tu..& doc paksa ambil antibiotik jugak aku dah soal siasat macam2..but ambil 2x je tup2 dah kebah..suhu mencanak2 sampai 38.6..

so sebab dah nampak macam kebah.. & my mum nak jugak2 sambut birthday my hubby..dia request nak makan luar..hehe..bukan birthday boi yang request tau..omak mertua dia..hehe so we dine at HR steak Kg. Baru..

Tuan punya blog dan tuan kecik yang dok demam lagi..

orang yang dicelebrate melayan anak yang dah start cranky..

Golden Blue Chicken Chop.. order xsampai 5min dah dapat.. kalau dulu 1jam baru dapat mkn.. ni yang xbest bila dia dah siap goreng awal2...apepon masih bersyukur dapat gak makan..


then...later on Saturday.. kami ke Sunway Lagoon..
weeeeeeeeeeeee...excited.. after almost 20 years ago kot pegi..
so cepat2lah kami grab the opportunity.. bayar RM20/person.. under 3years old Free..
valid for every months on every 20th start Oct 2012- March 2013..
thank you suklin..berjaya dapatkan tix jugak beratur di tengah2 panas matahari rembang dalam crowd manusia almost 2k people!! sudah dapat tix dia melepek gigil2..balik umah malam terus demam..

Us

we have so much fun..mandi-manda..berendam berjam2.. sampaikan 2,3x naik atas lepak2 hero kecik terkenc hehe xpakai diapers hehe..
so for those yang teringin gi lah next month ye..RM20 je kot..best gile sunway lagoon skang..!!! rasa cam nak gi lagi on Jan 2013.. sebab 20th tu on sunday..lain2 month sume weekdays..('',)

 



4 comments:

  1. akid pon nk g penang next month.. seronok nya ameer!!

    ReplyDelete
  2. etty,ader lagi x promo tu??mcm bes je...berkurun xg sunway lagoon....huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. yun ade..sampai march next year!! cepat2 gi..

      Delete