Monday, September 24, 2012

Cuti-Cuti PD

Posing dengan spiderman float..
Cuti-cuti tergempar my family di PD sempena Hari Malaysia..
Nama pun tergempar sabtu nak pergi jumaat kul 5 petang baru dapat penginapan kami sekapal..
hotel segala fully booked..
so berteduhlah kami di Sunshine Bay Resort Apartment..
Apartment 3bilik fully aircond..ade pantry, ada fridge so leh simpan ebm..

pantai nampak bersihkan.. hakikatnya..huhu..
lama xmandi pantai so redha je..
gambar dalam laut xde sebab xde camera canggih.. 
oh..budak kecik tu sangat2 berani..
mandi pool ok..
mandi laut ok..suke gila lagi de.. xtakut sikit pon ombak besar..air laut kena muka pedih2 mata..
sangat cool..
siap leh biar je dia hanyut2 sendiri atas float..kita pon berenang2 dengan happy leh peluk2 romantik cik daddy..hahaha
 
Dengan suklin tersayang..

Oh..sebenarnya anak bujang ku belum berjalan lurus..masih bengkang bengkok mengatur langkah...paling maju 3langkah jatuh.. 
xrisau pon...jeles je tengok kawan2 ameer sume dah berlari2..
huhu..
mak jeles banyak..

 

12 comments:

  1. Etty, dina pulak jeles kalau tgk budak2 baya ZA badan gemok gebu... hehe. apedaa kan dina ni? oh lagisatu dina pun jeles tgk baby lain dah boleh sebut mommy... dina ni penat dah tunggu ZA panggil dina mommy... balik2 dadda dadda... haippp hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..oklah tu bulih sebut dadda untuk semua benda kan.. ameer mulut dapat dulu..tu yang kaki dapat lambat..hehe.. kita ni mak2 sangat.. jeles, jeles bertempat hehe;p

      Delete
  2. bila anak da pandai jalan bawak g mandi laut mesti best kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe...biar dia lari2 di gigi pantai..but pantai negeri lainlah..pantai pD ohoho..x bersih..byk botol2..aduii...sayanglah...xmacam masa kecik2 dulu..bersih je

      Delete
  3. mak etty..aku lagi jeles sbb Hakim masih bertateh..tang bercakap lagi le..takde significant words lagi..sedeyy n stress bile org asik dok bertanye..dah bleh jalan ke..dah bleh bercakap ke..uhukss

    ReplyDelete
    Replies
    1. samelah ameer pon bertateh je kuat..tolak pushwalker pon laju je..but still xberani nak langkah sendiri..main tatih sambut tu 3langkah je paling berani..stress kan.. sume dok tanya2 gak ni..lg2 kat school dia mostly budak2 11m sume dah jalan.. haiyoo..mau xtercabar minda maketty..!

      Delete
  4. Lame tak mandi laut..lamer giler...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. aty best woo..kitorg pon lama xpi mandi laut.. tapi kalau nak pi, pi hat jauh2 perhentian ke pangkor ke.. PD skang xbestlah.. persisiran pantai dia kotor..gambar2 kat atas tu after hujan so pantai nmpk washed out dah hehe..

      Delete