Thursday, September 20, 2012

Diapers Sample

Terpandang post di FB Hospital bersalin.. berapa harga/jumlah diapers anak-anak untuk sebulan?? alhamdulillah.. setakat diapers ameer setakat 1y 1m ni dia memang xde masalah pakai apa-apa jenis diapers pon dari murah ke mahal.. okeh dah try sample free Mamypoko.. yeah memang best.. anda-anda leh try mintak sample kat sini ye.. Mamypoko Webpage click kat sample request.. memang berbaloi pakai tahan up to 6hours.. but for me melampau nau xtukar2 sampai 6jam.. hehe...max untuk kesihatan kemulusan bon bon si kecil adalah 4-5jam je.. 

So..after try & error almost all brand No 1 for me Drypers Wee Wee..2nd Pet Pet.. 3rd Huggies Total Protection.. tiga2 ni paling affordable dengan poket mommy & daddy ameer.. lagi2 time offer.. hehe.. saya bukanlah borong sekali banyak 2packs je sekali beli sebab 2pack tu pon memang cukup untuk sebulan pakai.. So hari-hari yang sesuai nak survey harga diapers ni adalah hujung minggu punya promotion.. Selalunya Giant, Tesco, Carefour akan rotate promo.. hm.. oleh kerana kami menetap di Ampang, jadi amat mudah nak kejar sume promo yang ada.. setakat ni paling mahal beli diapers sampai harga RM31.90 je.. kalau time murah RM28 pon boleh dapat.. so rajin2 selak suratkabo ye.. hehe..sangat jimat.. 

Oh.. kalau nak tau saya rajin dapat sample2 diapers2 tau.. malas nak amek gambar je.. dari jenis strappy ke pants semua.. rajin2 isi borang kat webpage diapers yang korang nak try tu...meh click2  

lain-lain trylah cari.. so far yang ni je pernah try.. ehe.. lain-lain pad for mommy.. kotek, sofy, ape lagi tah banyak benor.. sampaikan my papa selalu tanya asik shopping je.. haha padahal FREEEEEEE..

No comments:

Post a Comment