Thursday, August 16, 2012

Salam Lebaran..

BERTANAM PAUH DI BENDANG PADI
DI TENGAH KOTA JADI DAGANGAN
USAH JEMU BERTAMU DI SINI
CELOTEH KU INI HARAP DI MAAFKAN..

Life With Mrszetty akan berholiday sempena Aidilfitri..
Insyaallah akan beroperasi semula selepas 27/8/2012..
hahaha poyo ala2 kedai2 online yang sume cuti..nak order sume dah xboleh...!
baru nak order handbag xsempat..huwaaa..pakai jelah handbag tahun sudah.. coach masam tuh hehe


meh nak tempek gambar raya ulangan tahun sudah

 muka masih dalam pantang hari ke 25.. ameer keciknye lahai.. hehehe
now at 1year 1 week ni dah pon mencecah 9kilos.. alhamdulillah..
tahun ni raya betul2 boleh makan betul2...jangan pas raye gemuk betul2 sudah...
puasa ni ade kurus cikit dibeberapa bahagian...seperti jari & kuku...heeeeeeeee..


bagi yang pulang ke kampung..berhati2 ye dijalan raya, di udara mahupun dilautan..
semoga kita merindui Ramadan kita ini...moga2 diberi kesempatan bertemu Ramadan di tahun hadapan Insyaallah..


Salam Aidilfitri buat yang sudi bertamu di sini..
Ampun maaf dipinta..
Bak duit raya skek kat ameer hoi!

5 comments:

  1. hahaha..jari je kurus....owh ya..br teringat jugak..nk pakai cincin,gelang, rantai(besau punya..kahkah)..hr biasa aku x pakai..hehe...

    selamat hari raya mak etty!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..kira ok kurus jari asik rase terlucut pakai cincin ni..haah weh...segala gelang rantai jgn lupa...tinggal umah lama2 ni bahye..haish..mane leh smpn kat bank gi smpn..hehe...nak pakai tayang satu Paka pon voley..maketty xmo pakai byk ameer dok tarik2 hehehe

      Delete
  2. salam aidilfitri...sama2 bermaafan yer..:) aty pon cuti seminggu [lepas gaduh ngan bos] heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. sungguh drama betul aty nak beraya...nasib etty kerja ngn fmly kalu x mmg berdrama jugak lah kot...hehe btw byk kwn2 etty face same prob as u..apepon dh dpt coti..Selamat hari raye aty & qaleef aiman..

      Delete
  3. selamat hari raya... maaf zahir & batin....

    ReplyDelete