Tuesday, April 24, 2012

Pok amai2

juz wanna bla..bla.. petang2 ni...keep on thinking...why these few days...ameer seem distract/ sleepless at night.. he keep on merengek2..sumtime menangis2 dalam tidur.. i keep on breastfeed him during nite up to 5x tau.. mommy also sleepless becoz he keep on waking in up in the middle of nite..sangat merisaukan...susu ku xkenyang ke dia malam2.. hai...bikin mommy stress.. xmau stress2 coz stress pun boleh menjejaskan milk production.. keep on positive mommy!! hope this just only temporary phase.. shhhhhhuhhh jauh2lah.. hope everything just like before..

p/s: ameer now dah pandai clap2.. pok amai2 belalang kupu2.. and he's now pandai sebut ammy!!!! mommy please cayang!! hehe

4 comments:

  1. ehhh same lah with ZA etty. dulu masa kecik2 jarang sgt bgn mlm nak susu. now since dh 8 months sometimes every 2 hours dia wake up nak susu. insyaAllah xde ape lah etty. agaknya drg makin active, b4 tido tu sempat nak panjat sana sini crawl sane sini dats why drg thirsty kot. or, if i nak sedapkan hati i, i just say, ohh agaknya dia thirsty. yela skrg kan musim panas. hehe. jgn stress mummy!!!! keep on bf! hopefully dpt bf our sons till they're 2 yrs old insyaAllah =)

    ReplyDelete
  2. Isya pong pandai sebut mamamama.
    Pastu samelah jgak die suke lah merengek malam2. macam mengigau pun ye gak. aku sua aje tetek. tak bukak mata pun. HAHAHA

    ReplyDelete
  3. dina: ye kot...everytime nk feed dia mesti angkat hui peluh2 basah baju sume..padahal dlm aircond..panas sgt agaknye..tu yg dia tendang2 jer selimut kat badan..insyaallah...mudah2an..moga2 ade rezeki kita bf our sons till 2 years aminn....

    ReplyDelete
  4. kidz: betul2 ameer pong xyah bukak mata...ngantuk sangat gamaknye..hehehe..sua nak aje hehehe...

    ReplyDelete