Thursday, May 03, 2012

Ameer demam nak besar..

Salam...hai all.. pheww.. penat...orang lain labour day sehari jer cuti..me.. akhirnya terpaksa korbankan sehari lg cuti..sambunglah labour day jadi 2 hari.. my anak bujang demam.. tibe2 jer demam.. mencanak2 naik sampai 38.8c..gosh..mommy & daddy feel bad.. sebab before pegi shopping ameer muntah sekali lepas lunch ingat ke kenyang sangat2.. xsedar ameer dah dedar2 badan dia.. bila dah kul 5 ptg...masa nk keluar dari parking bay kat sogo tuh..sekali lg ameer terus muntah mencurah2.. not good...rasa kepala yup demam ni.. hui.. habis mommy masam... kaluar semua pasta sup mommy suap kata ameer kat sogo.. gigih tau masak bawak bekal.. hehe;p

its first time ever..ameer demam xlalu nak makan...selalunya lalu jer makan walaupon demam 39c macam masa kami holiday kat PD..

24/7 melekap jer kat mommy...manja sangat2 jadinya...nak masak pon terkejar2.. nak nenen every 1/2hour.. mommy xsempat nak minum pon kadang2.. perit tekak.. 

hari ni drop ameer kat nursery rasa sedih.. dia buat muka yg sangat sedih...rasa nk jer bawak dtg ofis..but kerja tertangguh banyak..

 dak ni nak melekap jer...


3 comments: