Wednesday, July 13, 2011

Today its 35th Weeks of my pregnancy..

Salam...Hai all...lama xbersiaran dari channel ni...

I kalau cuti memang x bukak2 dah Fb, Blog & email segala...cuti means free from internet.. handphone pun kadang2 lupa letak mane...

So last weekend selesai sudah majlis kenduri 'kecil-kecilan' kononnya...hehe...but alhamdulillah many neighbors, relatives came...about almost 300 peoples...makanan sold out...alhamdulillah..kenyang sume yang hadir..macam2 ada..kambin 2 ekor 1 digolek2, 1 dimasak kerutub, gulai ikan kering, masak lemak cendawan+udang, ayam masak merah, sayur campur, kueh 4 jenis cream puff, kueh bakar, sagu, karas, bahulu..& buah2an...semua sold out..

Nah amek kambing golek..i xmkn lamb...so xkisah sgt..once kenduri start dlm 1/2 hour lesap..

Alkisah majlis ini diadakan untuk merai & memanjangkan doa & untuk mengalu2kan kedatangan ramadhan xlame lg..occasion yg terlibat dalam majlis ini adalah:
1-menyambut ramadhan
2-Akikah anak2 buah Azreel & Aariz..
3-Birthday Celebration utk Azreel hit 1..& my sis Suklin hit 24th..
4-Doa selamat for my delivery soon..(",)
5-Kesyukuran buat my lovely hubby & my 3rd bro abg Ezz atas anugerah kecemerlangan di jabatan masing2..
6-Doa selamat untuk keberangkatan abg ezz & family to UK after raya..dia akan cont study di sana..

banyakkan eventnye...so combine semua sekaligus...no more pic sebab i busy sangat2 ke hulu ke hilir...sampai sume marah2..xdok diam..sampai kaki bengkak gileeeeeeeee!..esoknye check up BP 140/80 amek ko! takot dah..

So next check up is tomorrow for 35th weeks..hope baik2 aja...nnt i update lg ye..


No comments:

Post a Comment