Monday, May 16, 2011

Fuhhh....my weekend yg panassssss..

Salam...fuhh...panasnye KL ni...rase mau je dok Cameron cm mase babymoon dulu...hehehe...

M2b & mommies sihat???anak2 dara & teruna yang rajin jalan2 cni sihat??
Moga2 sume sihat hendaknya ya...
Me??sihat alhamdulillah...
Weekend penat....
Sebab kepanasan teramat sangat...
Hari2 teguk air ais...memang sedapkan...tekak nk minum teh panas petang2 pon rase terbakar...mandi2 petang2 pun peluh balik..

Xelokkan minum ais time preggy ni??? tapi xleh tahanlah dear..walaupon xlah kunyah ais tu juz minum air sejuk2 yg berais tu xpe kan2???hehehe

Last Saturday when to fren wedding kat kajang.. Syafida & Khairul..Theme pink...mommy to be xde baju baru so recycle blouse sbb nak ikot tema...;p so pakai dengan wide leg trouser sebab xmo panas..meh nak tepek sekeping gambar with BFF mase zaman nakal2 di sek. men duloooo...


2org M2b disini..me & ieda (tudung choc) oo i pnah review wed dia new year hari tu..

Then petang tu i lik bangi umah mIL...so petang2 tu jenjalan ke Kasih ibu Baby store....bangi banyak betul baby store..sangat2 banyak...so kalu xpegi memang rugilah kan.. terbelilah beberapa item tambahan untuk penuhkan gerobok yang makin sendat tu..hm...too much spend ke??hehe...dengan baju advance present from SIL..hehe..diz coming weekend pon ade lagi Bff nak bg pressie dr oversea..sgt2 seronok...rezeki baby...Alhamdulillah..

on sunday...xde buat ape sangat...lepaking masak2 suke ria dgn in law sume...makan2...if weekend di rumah MiL mmg mcm kenduri rase...hehe...gemuks tol mommy...kan2...hm...perut bolaattt sangat...hehe;p

Petang itu before lik ampang...me & hubby ke Tutti Fruiti for our tea...ok bukan tea...its frozen yogurt...kan panas mane nak leh telan air panas...hehehe...;p alasan je mommy nikan2...



ni bukan kami punya...gambar dlm fon hubster...malas nk transfer...

review...memang sedap...kami berdua mmg suke yogurt2 ni..but..mahai sangat...ke i yg tamak ambik sume benda sampai berat sgt mase weighting hehehe...crash for tutti fruiti dat day RM21.90 tau...hehehe;p dah ni je skali makan sejuk2...pasni tggu pas bersalin ye cik baby dlm tummy...;p

4 comments:

  1. yun pn duk balun ais je..sdp kan..nikmattt!!!hehe!

    ReplyDelete
  2. mmg pon yun..................nikmat...dh xkire dh pe pon...perut dh besar je rase dok balun es...hehehe ke baby dh jd besar...takot plak! glup!

    ReplyDelete
  3. tu la mmg pnas kan...sejak pgnant ni tekak suka plak dgn ais huhu padahal xsuka minum ais...xleh amalkan nih

    ReplyDelete
  4. hihi...kan2 farah...ribut Aere ni mmg menguji ibu2 seluruh dunia ni hehehe...harus kuat semangat skg ni elakkn minum ais ckit2...

    ReplyDelete