Tuesday, April 12, 2011

Bundle Celebration!

Salam'alaik all....

Mau sapu2 sikit blog yang dah berhabuk ni...boleh lg teruk flu bila masuk blog nih..hui its been sooooo long since my last update here...

Btw...dunno what to write lol...sorry..diriku tidaklah nak berapa sihat...hm...flu & coughing...cian baby mommy asik terkejut2 jer bile dok batuk & bersin2...i got this sickness since sebelum berangkat ke Cameron last week...sampai sane lagilah sejukkan..memang xmembantu..hehe..but olidae tetap diteruskan dengan jayanya...('',)

Ok...si jakun mommy2be is 1st timer kat Cameron Highland ni tau...hik! so abaikanlah kalau sape2 jemu nak tengok pemandangan yang u all dh pernah tengok bagi yang dah egi tu ye...hik...saje nak create this entry as bukti kat my lil precious yang dia dah gi Cameron since dalam tummy mommy lagi...eh dia kick plak! hait ;p

Alkisahnya kami 2 1/2 ni ke Cameron adalah untuk celebrate my birthday+ our 1st anniversary on last 9/4..cepat sungguh masa berlalu...so alang2 kepalang berbabymoon+honeymoon teruslah..

ok malas mau cerita panjang2 jom let feast your eyes with piccas i sempat captured selama 4hari 3malam di sana...

Pemandangan indah Bharat Tea Plantation

Adoring beautiful flowers at Healthy Strawberry Farm...
ke my big tummy at 5months!


post kat strawberry farm...tq incik yg bagi kami self-picked for free! hehe..kalu x kne bayar RM25

Kat pasar apetah...yang byk org jual2 tu...hehe..

look at the plates..Steamboat @ Glory 78 min for 2 pax okeh...mau sengkak perut makan...but worth it! the best ever steamboat..
Dinner Anniversary Celebration!


tomyam mantap!

the best ever fresh strawberry juice!

on the next day....

At Mardi..

itu namenya Petola besar kepala! hahaha

okeh xreban kami 2 1/2 ni duduk hehehe;p

Walkaway


At Smokehouse...





Scone @ Smokehouse to die for...hubby & i teringat2 sampai la ni...


Welcome...hehe...oh my tummy!

Tq uncle gardener Smokehouse...Partimer Photographer hehe

dahlah eh...penat nak upload! hehe...tata

4 comments:

  1. hahaha..aku br je pergi hari tu....eh tak gi pasar mlm cameron ke??best gak situ...baju sejuk pun murah2....

    ReplyDelete
  2. aku gi aritu nad...2mlm jumaat & sabtu..sejuk sgt ah..xthn aku..xsmpt capture gmbr pon..dhlah demam hehe...tp mknan xbest a kt pasar mlm..

    ReplyDelete
  3. hye etty! seronok kan gi cameron..nad pun teringin nak ke sana sekali lagi ngan husband..tapi now dah ade baby lein sikitla..takleh la feeling2 honeymoon dok gi sane sini berdua..dah kene stand by pampers ngan susu pulak.. :)

    ReplyDelete
  4. Hai nad..seronok sgt2..baby delisha ok???hehe..tulah hik pasni sume kene pikir utk bertiga dh...pastu keempat..haish cepat sgt kot..;p

    ReplyDelete