Monday, November 23, 2015

Still Pregnant..yeah..


Today 38weeks 3days..
Still pregnant..xde tanda2 nak bersalin lagi..
Mak makin menggemok..2 minggu ni naik 5kilo..ok not funny baby..
Sebelum ni mommy maintain naik setgh kilo2 je hahaha..
Cepat keluar..awak pon makin membeso dengan jayanya..
Perut pun makin berat...cepatlah dik...mommy xlarat nk jalan2 dah ni..
Hope dapat bersalin by this weeks..
Wish me luck!!
Bismillah..


2 comments:

  1. Amboi tangan paling kecil yang pegang perut tu jari ke sosej tu tembamnya hahahaha

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete