Friday, October 16, 2015

Baby Adik at 33 weeks..

Hallo...anybody there??? sepi nau2 blog ni..
Memang kene sindrom malas2 nak hadap blog lame2..
Blogwalking tapi xtinggalkan jejak pun..tu orang lain pun malas jejak kat sini agaknye..haha

I'm in 8th months now..sebulan ke sebulan lebih je lagi...
Memang terkejar2 nak siapkan kerja..kejar due date sebelum edd ku sendri tiba..
Atas meja ni tahlah sehari almost 10 files aku wat hari2...tapi xsurut2 gak kerja ni...
Kalau boleh memang nak settle baik2...then leh rest/pantang elok2...xmau tetiba berstokin aku menapak naik tangga wat kerja urgent..sebab ade benda staff lain dorang xreti wat benda tu..mase pantang ameer dulu penah kena datang opis tau..hahaha (T_T) nanges!!!
So since kejadian tu, maketty siapkan manual tampal beso2 kat wall bagi sume baca n buat sendri...
Syabas betey..hahaha..

Kelmarin.. Cuti Awal Muharam kan..selamat tahun baru buat semua Umat Islam..semoga tahun ini lebih baik dari tahun sebelum2nya..insyaallah..

Cuti sehari je..kejap je pulak tu..tetiba teringat awal2 pasang Astro rumah kitorang dulu ade dapat voucher GSC 2 free tix...check2 rupenya nak expired dah 16th Oct 2015..today lah...so laju2 cik daddy ajak gi tengok wayang...dengan budak2 ni...haha...fuh laju2 siap mandi..kul 11.30pg terpacak depan GSC Quill Mall..tempat baru 1st time gi..hehe..

Bertahun2 kot tak jejak wayang..last rasenya teman anak buah gi tengok Tangled kartun gak tu..mase tu awal2 preggy ameer kot haha...pas ameer lahir sampai la kelmarin almost 4y+ tak jejak wayang..hahaha..

So its worth it..walaupun ameer n adly ala2 jakun2 sian anak aku...hahaha...nasib x de orang sangat...memang buat cinema cam bapak dorg punya je..hehe...bising gile..jalan2 sana sini..haha..nasib xde org nak...


So tulah 1st time n next time tunggu baby adik dah besar cam korang ye..hehehe...

tak sabar dah nak bersalin..siyes mak fenatttttt

Nah tempek gambar babyAdik..


Hit 33weeks today..berat dah cecah 1.8kilos+
Gender...haha..rahsia..padahal kt fb n ig sume dah tau hehe..

Mak fening!!!






No comments:

Post a Comment