Wednesday, November 26, 2014

Dah besar

Dah bujang..
Dah besar..
Dah banyak gigi..otw masuk 7 batang..
Dah kuat gaduh dengan abang..
Dah kuat jerit melolong cam abang..
Dah pandai meniti kat sofa..
Dah pandai berdiri sendri..
Dah pandai makan sendri..
Dah pandai menyepah.. ke lame dah pandai..
Dah nak masuk 1y 3m next week..
Dah xtau berapa berat dia skang..mak dah sakit2 pinggang ngan lutut kiri sebab beban dukung dia disebelah kiri je yg selesa..kekok nak dukung belah kanan..
Nak hantar nursery xsampai hati..
So stay jelah ikot mommy sampai mommy bersedia ye nak.. 
Selagi masih jadi adik hehehe...


2 comments:

  1. Comel sgt la anak u ni dear...geram lah leh buat peluk2...oh now mommy kerja ke tak...so sekarang dok ngan mommy je ek...itulah susah hati nak bawa anak duk taska ni...Qi pun nenek atok asuh sampai la ni 2 thn lebih...nak masukkan taska maybe tgk cm ne...hati mak x kuat...huwaaaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...nak hantar ke idok tahla...kalau xde dia boring nnt..haha..abang Qi sok2 mst gi school nnt kan..dah boleh nak ade adik dah tu...heeee;p

      Delete