Wednesday, October 29, 2014

#jerukmanggaasamboi

terliur tak????
dah habis pun 3x makan je aku laki bini..
kata nak bawak gi umah mama nanhado kedekut terus..
okeh petang ni ade pasar malam..
cik daddy dah pesan kena gi borong mangga muda buat byk2 simpan sampai kenduri next week...
yeke???
hahaha..
#jerukmanggaasamboi

cer korang jengah ig now..memang jejes ailio..
 

6 comments:

  1. hahaha aku buat ritu terpedas plak.. makan sorang la nampak nya.. lagi suka.. kiikki

    ReplyDelete
    Replies
    1. etty buat xbyk cili sgt dlm 6-8biji je..ngam2 rase..gula pon xbyk..tp buat dgn kasih syg smpikn cik daddy hirup2 haha..1st time menjeruk!!kire oklah tu hehe..lin..asal boleh mkn bedal je..syiokk!!

      Delete
  2. seb baek bukn antu jeruk
    ehehehe
    ngilu tgk mangga muda tu
    ni kan mkn nensa pun terkidum - kidum
    hihihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap tau..kene try..etty pun biasa2 je makan jeruk xlah antu sgt tapi skali2 mmg layan gak hehe

      Delete
  3. menjejeh air liur tgk niii....

    ReplyDelete
    Replies
    1. jejes dah ni..mlm td dah wat seround lg..xsabar nak balik mkn hehe

      Delete