Tuesday, September 30, 2014

Shopping di Globe & Kak Moon

Nah...
sape pergi Ahad lepas?? kak moon dan peminat2 hehe..
Joining Globe n Kak Moon promotion last weekend..
memang dah berkira2 nak bawak mama ke sana time kak moon de promo ni..
sebelum2 ni x pernah dapat nak join..
alang2 mama kata nak beli langsir untuk pakai time kenduri kawen suklin nanti mohle kite..
Siap angkut renek2 ni dengan makcik2 aku n abg n akak ipar sefamily..meriah..
thank you kak moon & Globe..next time buat lagi ye..
berbaloi2..
siap masing2 kenyang dapat makan2..
hehe..

 

 

 

3 comments:

  1. Etty hang pi pukul berapa? Aku pun pergi gak hari tu tapi tak ambil gambar la.... dekat pukul 3 kot aku ke sana

    ReplyDelete
    Replies
    1. awal..kul 11lebih..sebab nk shopping tmpt lain gak hehe

      Delete