Monday, August 18, 2014

Ameer turns Three.. Cars Birthday Theme


Nah..selesai sudah majlis birthday abang long kat nursery..
pheww long weekend tapi macam xcukup je hari weekend aritu..
majlis ni pun xlah dirancang bersungguh2 pun..
haha..
takat bday sap2 soi je maketty..
buat yang mane dan.. yang x dan xyah..
cukup simple asal sume kenyang, x penat sangat nak masak simple2..
simple2 pun main dish mihun n nasi goreng..nugget, chicken drummet..kenyang anak2 nursery, cikgu2 termasuk parent2..ha almost 80-90 orang gak tu..
 
order kek pun dekat je..
hujung jari je skang..gugel2 rupenye ade kedai kek ok dekat2 umah mama..lagi dekat depan nursery ameer je..
Justlildaisy..RM95 uolls just gugel blog ade, ig ade fb ade..
apampolkadot lak hasil browse ig..
pergh terbaik..jauh nun dari damansara..RM30 for 100pc..
sedap hamat..laku.. okeh boleh order lagi kat Cookiescounter ig..
 goodies.. bag, mask, balloon semua dari MR.DIY.. dalam tu maketty buh Choco oat & puding..
goodies jimat under RM1 for 50kiddos..
berbaloi dan jimat..i is x suke benda merepek2..sihat sikit bg oat hehe..
 Banner Cars..RM7.90 dari Party Heaven sederet je ngn kedai beli Choco oat n puding tu kedai borong melawati..sapo2 pun tau kot kedai tu femes..
so total party ni more or less than RM250..hehe ;p

 So that its..
kalaulah ade anak dara i dah wat party ala-ala pojen.. haha
Let it go..let it go..
semua frozen fever!! ehehe


4 comments:

  1. hahaha.. kan... musim frozen... aku pun macam nak pakai je gaun frozen tu. dah tak ada gegel... bahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..ko slim boleh sgt2 pakai gaun pojen hehe;p

      Delete
  2. Abg long...happy birthday sayanggggg...wahhh sonok sambut kt nursery...meriahhh sgt...aah julia pun sellau je belk baju2 frozen tau sekarang...anak boy...next kalu gegel kan syok...mmg satu bilik dia tema frozen je lah hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha kan etty pun selalu gak belek2 baju frozen geram hoi!!

      Delete