Tuesday, April 01, 2014

Mattel Warehouse..again..

 



Alhamdulillah..ade rezeki anak2 kali ni..last year x dapek pegi coz sarat preggy..
now adik dah besar so boleh berangkut2 semua... ye berangkut ye..2 stroller..1 kotak besar...cer bayang camne..haha.. 
ok lagi..kawan cik daddy konon2 nak survey2 je..naik motor laki bini..skali borong depan blkg..kiri kanan bini dia..dah serupa borong ape je..hahaha...naik motor..padahal ade keta kemain bosar hehe...

Ape yang best?? of coz lah murah berganda2 dari kedai...ini original punya..maketty n cik daddy memang xkan beli kat mothercare ke..toy r us ke...boleh beli takat 1,2 barang jelah...xberapa nak ada-ada..huhu... 

So bile tau ade warehouse camni..of coz gigih gi jugak..dahlah xpnah sampai pun tempat ni.. haha...
So next year puasa warehouse mattel...dua tahun lagi baru gi...time tu angkut anak no 3 plak...
eh...eh...
hahahaha

 

 

2 comments:

  1. Etty yun pegi jugak!xsempt snap pic,hehehehe

    Thomas cpt licin,nasib ada orng xnk,yun amik dua set yg ada railway and train..hot n wheel tu pn yun beli.tp simpan dulu,bagi afif main satu2,kalau x die cpt jemu!hehehe.

    Yg plane tu last day tinggl rm35 je kan?masa 1st day mahal,rm50

    ReplyDelete
    Replies
    1. yun...banyak je thomas masa etty pegi..2nd day..etty beli gerabak2 n rail2..
      samela hot wheel tu simpan dulu hehe..si ameer pentamak kalu nmpk sume..al-kisah dia tdo all the way masa kami soping..haha...

      plane tu etty dpt rm25 je okeh!!! byk markdown...heeeee

      Delete