Monday, January 27, 2014

Mama

Ish2 pejam celik pejam celik dah hujung bulan 1 pun...
cepat betu time flies.. tetibe teringat emoji!!
next month abang dah 2y6m...adik masuk 5bulan...hui...rase xcukup napas nak kejar waktu sekarang..
bukan waktu je berubah...cuaca season sume berubah...
makin pendek usia kita setiap hari..
moga kita lebih appreciate kehidupan kita setiap hari..Allah bagi 24jam..so bahagikan sebaiknya..
insyaallah cukup..

Alhamdulillah last week sempat celebrate birthday my lovely dunia akhirat cinta pertama... Mamaku..
dah pun berusia 65thn.. alhamdulillah..masih sihat boleh beribadat dengan baik..




celebrate di Fish & Co Pavillion.. tempat fav maketty hehe..dah few times gi xjemu2..haha
so kali ni bawak whole Azmi's Clan..

Mama actually ade sakit lutut sikit..and dischedulekan untuk minor opt raya cina ni..untuk masuk gel kat lutut..
So hope everything went well..
moga mama terus sihat..
nanti kita nak sibuk hal wedding suklin..
so far alhamdulillah banyak dah settle hal besar2 untuk wedding last in the family..
hall dah booked, wedding planner dah dpt, catering to be confirmed by today!!
yeay..syukur Allah banyak permudahkan..Alhamdulillah...


p/s: teringat mama eksiden 2 months b4 my big day...huhuhuhu..moga Allah lindungi semua...

1 comment:

  1. ur mum sakit lutut? sama mcm my mum. If u text me, nanti I bg apa yg my mum minum. not for sale, just bg mak u try dulu. hopefully mbantu mcm my mum. my no 012-4972602

    ReplyDelete