Friday, June 07, 2013

Apa yang saya dah shopping untuk baby adik??

Hanya baju-baju tidur...
Sekian...
mood x sabau nak tunggu next check up!!lagi lebih kurang 2 minggu..harap2 nampaklah ye..
Kalau x pakai jelah baju tidur je dik oi..
Stress banyak nau sale bersepah kat KL & international..
Nak tutup je fb..tapi nak main Candy crush hahaha..
Nampak sangat lemau tahap apetah petang2 ni...

k bai!!



2 comments:

  1. Oiii nak beranak dah kau?
    Cepatnyaaaa. tunggu aku oiii. HAHAHA
    tak nampak lagi ehh? alahhh ko beli je kaler² unisex. dua² bleh pakai. HAHA. aku sakit jiwa dgar sale kat KL. sini hape hade? tibe!

    ReplyDelete
    Replies
    1. minggu dpn kena scan kat spital..harap2 nmpklah hoi..kalu x ha pakai je baju tdo..padan muka!! hahaha..kaler unisex sgt2..haha tp selit2 pink gak voley??? kn best kalu leh bli munge2 atas pale cm kak isya!! hewhew vogue gitueww

      Delete