Wednesday, December 26, 2012

Mattel Warehouse is back!!!

 

Oh My.... its back mommies!!! last year maketty hangkut ameer dalam dok demam..tahun ni??
hehehe..xtaulah..ada lagi toys yang tahun lepas beli belum bukak pun!!
jom mommies..sape dapat bonus mesti nak gi kan...hehehe

9 comments:

  1. huhu belum gaji lagi..klu x blh join...

    ReplyDelete
    Replies
    1. korek tabung!! hehehe..kita pun belum gaji..;p

      Delete
  2. Alahai Etty!!! temptednya dina nak pegi! But if dina inform hubby ni mesti dia ckp xboleh sbb dah habis banyak kt big bad wolf... alaaa.... mattel ohh mattel... if etty pegi, jgn lupa share ya toys2 yg worth buying!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..xtau lg pegi ke tak ni..hubby belum bagi greelite!! big bad wolf etty xdpt pegi pun..lalu je..hubby xsanggup nak gi..dia kate tgk kwn2 post gmbr punye pack manusia huhu..next time if ade lg nak gak gi tak kiraaaa!!

      Delete
  3. seronok yer...tq that info...itulah my baby baru je nak baik dari selsema dan batuk...cm ne lah nak hangkut g beli toys mcm2 kt sana hehehe musim hujan kan sekarang huwaaaaaaaaa x kiraaa nk gak g..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..ala ciannye Qaiser..if nak gi time xsesak gi awal2 pg sblm kedai bukak..etty pegi dulu dah hari ke2 or ke3 brg dh ala2 nk sold out..but still a great bargain..lg2 mase tu si kecik mmg xbyk toys..n baru2 nak belajar main hehe..

      Delete
  4. alahai...balik kampung pulak...geram nih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..yelah tu..tup2 dia gi jugak..buat u-turn xjadi blk kampung haha..

      Delete