Tuesday, October 09, 2012

Empat Belas Bulan

Si Bujang dah 14bulan..genap 14m masa sambut bday Aira Aryssa princess mommy Noranne Burn..
Sabtu lepas berkesempatan 'mencemar duli' eceh ke birthday partay anjuran mommy aira.. hoho..
So dapatlah gather2 dengan mommies gojes June & Ayza and dapatlah bertemu si kacak Ezekiel & si sweety Medina..

 Us at Aira Partay

x aci amek gambar blah i...dahlah temok...mkin temok nengok.. momies lain cun2 cam anak dara!!!

Sume tengah khusyuk dengar maketty propa..hehehe

Gambar di atas adalah dr tuan punya majlis..
mak ada ambil gambar.. err paknye ameer amek sume kelaut!!..

thanks nora for having us..
insyaallah jika ada umur bertemu kembali yok!
makan2 best2.. mokmok!!!

Sempena Ameer sudah Empat Belas Bulan..
mommy nak kena kurus..!
tapi nape tah kurang makan susu kurang..
tapi bila puasa ok plak..
mental betul hahaha!!
so puasa lah banyak2

cukup bebelan..
nak tau apa ameer dah boleh at 14m??????
Membebel..mumbling... cakap German..
kalau yang boleh difahami dalam bahasa melayu & bahasa inggeris ada jugak..
CAT
BIRD
KUHKUH means anjing
HELLO.. terus angkat apa2 yang ada ditangan letak kat telinga
DADDY.. adalah 1st word
MAMA.. panggil mommy ni.. nak mommy meer
nak
NANAK.. maksudnya nak makan
bila dah xnak kenyang..digeleng2 jer terus
AIR dia tunjuk terus ke arah air.. n sebut EI
ANGAN.. means jangan.. paling marah kalau suklin dia kacau/jeles peluk2 mommy or sape2 yang dia sayang hehe
 my dad adalah orang paling teruja if ameer came out with something new..bak kata dia dulu2 anak2 sendiri xsempat nak ingat perkembangan masing2..so bila dah bercucu ni baru betul2 excited hehe..

now dia dah boleh faham arahan bila suruh ambil benda..
last nite just testing dia nak makan biskut, tunjuk dari jauh je.. then bila i cakap pergi ambil bagi mommy..
terus dia mengensot ambil bagi i..!!!! teruja!! hehehe.. 
 sungguh mengujakan tau..

lagi teruja kalau boleh jalan.. pat meer oi..!! xkurus2lah mommy ni selagi ameer xberlari!.hek alasan!! phuii ;p

 

No comments:

Post a Comment