Thursday, July 05, 2012

Stress

Esok Ameer genap 11bulan..
Ameer makin aktif...
Malam-malam bangun up to 5x..
Kerja kat office melambak..
Susu dipam makin kurang auns..
Susu dalam peti xsampai 50oz tinggal..
Nyesal dulu asal penuh buang2..
 
Esok sampai ahad daddy kena jadi fasi untuk JKM kat dalam hutan jauh nun...
so will be just ameer n me..
hope dia x cranky..Ya Allah permudahkanlah..

Mau lari ke belakang nanges...ke nak gi shopping bagi release tension..ke nak gi spa urut badan...sakit belakang dah hampir 3hari..ni ke wat susu ku drop sampai gini...

Ya Matin...Ya Rabbi...
Ya Allah...Kupohon PadaMu.. dihari Nisfu Syaaban yang diberkati ini..permudahkanlah segala urusan ku, kurangkanlah kekusutan ku ini...kau limpahikanlah rezekiMu buatku mengalir deras seperti air Telaga Kauthar di SyurgaMu...Aminnn...

Moga niatku untuk menyusu anakku Muhammad Ameer Zikry sehingga 2tahun dipermudahkan..Amin..



4 comments:

  1. InsyaAllah Etty ya... dun worry ada rezeki utk Ameer... maybe hormones n maybe sbb Etty penat... xmau stress2... dina suka idea pegi spa tu... relax2 urut2, then shopping.. sure balik tu susu Etty melimpah ruah.. cheer up mommy!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulahkan...maybe kena gi urut2 badan bagi kurang tension..tq dina!

      Delete
  2. Insya-ALLAH, ALLAH permudahkan... aku punya susu ada lagi gak.. Rizqin dah setahun sebelas bulan...bulan depan cukup 2 tahun..tapi dia tak fully bf la...alhamdulillah masih ada susu untuk dia sampai sekarang....

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah untung rizqin..doakan aku tau nad!tq so much..

      Delete