Thursday, June 28, 2012

LapaQ

Last few weeks...gi curve semata-mata nak makan ni...

 Cajun Shrimp


Mixed Grill 

 
Cajun Chicken

Depan ameer tu ada Fish n Chips free for kids..but cam biasa ameer eat tapau food by mommy homemade yo!

nyum...menikmati...tq daddy for the treats..hehe..


btw i teruja masa jalan2 kat the curve tu.. i terjumpa 1 booth/stall..dekat2 area children shop/kids/play area/babyroom tu..ada one lady jual homemade baby food start from puree, lump texture & yang leh munch dah..really good yo..all ingredients contains no salt, sugar & preservatives..senang just buy from her & dia panaskan kat situ..semua all kept frozen & fresh.. u name it all the menus ada..one day i nak try some..hehe..selama ni memang ke mana saja bawak siap2 food dak kecik tu.. so here dah ada 1 option if xcukup makanan hehe..

3 comments:

  1. Etty, post etty ni buat dina lapar... (tgh puasa ganti x habis2 lagi).... weekend ni jugak nak pegi curve makan dina punya fave mixed grill ituuu hehehe

    ReplyDelete
  2. agaga...etty tgh lapar td pastu browse gambar x upload terus bikin entry kasi sume lapar...nyummm...etty first time tried! ohsem!

    ReplyDelete
  3. aduh terliur tengok...lapar dah datang

    ReplyDelete