Tuesday, April 17, 2012

Hmmm

saya seronok bila kawan-kawan bertanya tentang breastfeeding..
saya gembira tengok semakin ramai sedar tentang kebaikan susu ibu...
saya suka ramai yang support breastfeed..
saya segan mak mertua saya call tanya ape milk booster..dia nak gi cite kat jiran sebelah yang menanya..
saya bangga hubby tidak segan bercerita dengan rakan-rakan sepejabat tentang bagaimana saya menyusu ameer sepenuhnya..


P/S: motippp I NEED NEW FRIDGE/FREEZER..mode nak pindah sangat2...peti ais mama dah xmuat..ebm/frozen baby food for ameer dh terlampau/mixed up dengan grown up food..not good..ebm dh berbau..sedih...!!!!


rindu dak kecik comot ni!!

8 comments:

  1. suka la bju dia... :)
    bestnya awak bnyk susu. harap2 saya pun blh jd mcmtu gak

    ReplyDelete
  2. very good bfeeding!i support u.im still fully bfeedd after 14mths tp penat jgkla sbb dh xde susu sgt kan.anak i xmo FM...uwaaa

    ReplyDelete
  3. semoga semua ibu-ibu di dunia ni memberi hak anak-anak mereka sepenuhnya! amin. kan sis?

    ReplyDelete
  4. lin: tq...baju murah2 jer...beli kat padang besar perlis hehehe.. insyaallah mudah2an ade rezeki hafidh..

    ReplyDelete
  5. sis diah: hehe...tq so much...hope nayli dapat bf selama yang mungkin...insyaallah..penat2 pun berbaloi2 tengok dia sihat ngan susu kita kan..hehe..i hope ameer pon nak terus bf lame2...hehe

    ReplyDelete
  6. rai:betul2...doa2 moga makin bertambah2 ibu2 yg sedar dgn breastfeeding! aminn....

    ReplyDelete