Tuesday, July 26, 2011

I wanna be a SUPERMAK ('',)

Siapa tengok drama ni semalam???ME..me....hehe...i love Nasha Aziz..cam dah lama x tgk dia berlakon..actually bukan nak crite pasal drama ni...but amek title drama ni je...SUPERMAK..;p

Siapa x mau jadi supermak bukan???
1- Mak yang sentiasa cun macam Nasha..
2-Pantas & tuntas buat house chores
3-Boleh lawan2 dengan orang jahat!
4-Isteri yang menawan je depan hubby;p

Now..my pregnancy sudah mau jejak ke 37 weeks..
baby sudah matang insyaallah..as my gynae ckp mungkin2 awal Ramadan anytime boleh pop out dah my lil precious..walaupun dia still dalam perut i dah start geram2 xsabar nak jumpe dia..moga2 i can be a SUPERMAK to my lil precious..Aminnn...

Mungkin lepas2 ni i akan jarang2 sekali nak update blog kesayangan ni..so di kesempatan ini saya ingin memohon ampun bagi segala tutur bicara yang mungkin mengguris hati para pembaca..mommies...m2b...b2b sekalian...saya mohon doa kalian semua semoga saya selamat dalam proses melahirkan my lil precious ni..doa kalian hanya Allah yang mampu untuk membalasnya kelak..

Start 1 Ramadan ni insyaallah saya akan bercuti panjang terus sampai bersalin & berpantang.. jadi dikesempatan ini saya mengucapkan SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA bagi seluruh pembaca muslim dlm blog ini..ampun maaf dipinta ya...('',)

10 comments:

  1. etty,yun pn tgk semalam,tetibe berangan jd supermak!hehe~

    etty,yun pn doakan utk etty,kalau xupdate kat blog nti,roger2la yun kat FB k..insyaAllah dipermudahkan semua utk kite..aminn!!

    ReplyDelete
  2. smga slamat sume nye nant kak...xpe, u can n will be supermak soon :D

    ReplyDelete
  3. hehe...verangan mmg best mek...yun hope the best for u & your baby..masih belum lg ye..sungguh2 dia selesa dok dlm perut yun tuh..baby etty now asik wat keras mlm2 lame2 plak tuh...smpikan sakit2 sgt nak bernafas tau..moga2 kita dipermudahkan segalanya...aminnn Insyaallah..

    ReplyDelete
  4. superMak belle..meh jd mak angkat anak akak...hehe..akan cube sabaik mgkn to be Supermak hehe..

    ReplyDelete
  5. nak jd supermak jugak!...

    btw, jgn la menyepi terus...at least bising2 sket kat fb yea...keep in touch dear!

    ReplyDelete
  6. hehe..harus bising di FB tu..makanan harian..;p blog pon ade kot hapdate..rugi xupdate..hehehe nnt rindu ngn u olls..hehe;p

    ReplyDelete
  7. mummy zetty...wah i jumpa lagi sorang mummy dalam ni!! suka baca ur blog! btw im zetty. zetty jugak... i due diz dec. lambat lagi.. eheheh cepat2 bersalin..xsabar nk tgk baby!!

    ReplyDelete
  8. hai zetty..hikhik..utk tidak mengonfusekan pggl i etty pon voley ;p hehehe..huhu...baby blum ready nk kuar ni..dia nk suh mummy try pose dulu kot..hehe

    ReplyDelete
  9. kann...nasha comey...anak dia pon comey..gebu2 hehe

    ReplyDelete