Friday, April 15, 2011

22th weeks..

Salam Jumaat...

Petang-petang yang dah semakin lemau membuat kerja....! mau berweekend..hik...

Recently, i'm entering 22th weeks already lovelies...oh dah tengok my prevoius update di cameron bukan???ya...dats me in 5th months..gemukkan...hehehe...so last wednesday...seperti biasa 2 minggu sekali check up di KKia...baby was fine...blood pressure pun ok..Hb...urine sume ok...heart beat baby pun ok..Alhamdulillah...berat je naik (T_T) dah tau dh hehehe...malas nk reveal kat cni...hahaha...sape dpt curik buku merah i jer tau hahaha...;p

BTW...now tummy semakin menegang....walaupon hari2 without missed mesti i pakai Bio-oil...but oh my...strecthmark itu tetap keluar walaupun xgatal...xbyk just cm crack2 jer...4,5 garis....huwaaaaaaaaaaaaaaa...tunjuk kat hubby..dia mesti cakap sambil bisik2 kt baby..."Baby tengok ni perut mommy dah retak2"...huhu...its ok katenye...adatlah mengandung...hm...

but then...since yesterday...huwaaa...my belly button seem to be macam nak pop out jer....huhu....saket weh! camne nak hilangkan sakit tu dear lovelies....???helps...


Oh my tummy belum sebesar ini...saje paste gambar camni hehehe...belly button dah flat...rata je hehehe

6 comments:

  1. belly button yun pn da pop out..tp xcakit sgt,jus scary laa tgk..hehe~

    ReplyDelete
  2. yun...kdg2 cm pe jer rase...huhu...dia cn stretch sgt2 kot...huhu...tahan jelah...

    ReplyDelete
  3. babe...u dah kene chek 2 minggu sekali ke?..i blom..tp i br minggu ke 20...

    isau jgk kan berat naik...takot susah nak turun..kaya lah slim world pas neh...

    ReplyDelete
  4. harz...udah2...since 14 weeks lg dh start 2minggu skali..

    haha...ah xbest a slim world...dh try dulu sblm kawen...huhu berat turun ciput...ke lemak degil ni xmau bekerjasama???hahaha...;p

    ReplyDelete
  5. perut dah retak????
    sapu anti-stretch mark lotion arrrr!
    huhuu. perot dah besar ke?? chaiyok2!!

    ReplyDelete
  6. amelyn...huhu...ade pat lima garis...pakai cocoa butter jugak...bio-oil jugak...but...nak kuar jugak garis2 degil...kemerah2an tuh...trime jelah...huhu..tapi oklah xgatal2..juz kat part belly button tu jer...hm cm pedih sbb nak terjojol kuar..hehe

    ReplyDelete