Monday, November 08, 2010

What Happen In November...???

Salam'alaik...update blog sambil mkn skittles..masam gilo...

Pejam celik pejam celik dah nak dekat akhir tahun...next week dah nak raye haji...ish2 kejap je mase berlalu...u'olls sume sehat????i??? hikhik bertambah2 sihat....title kat atas xmenahan macam ape je...saje bagi gempak sket...Start Nov ni macam2 perubahan jadual i n hubby kena cope.. My PIL dah selamat berlepas ke tanah suci..so my hubby's sibling kena same2 jage adik2 dorg...especially Didi..he's special...

Mak & Didi

Mak & Abah

Sedara mara yg meriah...hihi

Hubby & Abah

Me & tirah

Before we'll bertolak ke TH Kelana jaya, seperti kelaziman elok perjalanan ini diiringi azan..So hubby sibling's sume mmg decide hubby yang akan melaungkan azan tu....i pon sebok2 nak amek gambar buat tatapan u'olls...then hubby pon start azan...sampai je Allahuakbar 2nd........suara hubby tersekat2 dikerongkong...sayu, sebak...trus terbehenti laungan azan....then Mira Sweetcravings hubby's..Zaky ambil alih melaungkan azan...tq a bunch aky....ooooo...u'olls mesti pelikkan camne hubby mira ade kat cni...hehehe....kecik jer dunia ni kan2....mira hubby's is my hubby cousin...i kenal mira mase curi2 bace blog before diorg kawin...tup2 bile diorang nak kwin barulah i tau lah....die rupenye.....hehe

so...Kami berkumpul di TH Kelana Jaya kira-kira jam 10 lebih camtu...tunggu nak check-in kul 1 u'olls..lame gile...dengan ngantuknya...hubby malas nak jenjalan kot2 ade pape hal...i cakap kalau xnak teman i jalan sorang2 gi booth2 kat luar TH tu...ade gerai2 mkn n barang2 kelengkapan..mainan macam2...tup2 betul2 i bangun hubby pon bangun...hehe...i xkesah pon if die xteman...i ngantuk sgt2 dok ctu..kg tertido camne..tertonggeng malu jer...hehe...so jln2 beli air Barbican pergh...tgh2 mlm minum air gas...segar bijik mate...hehe....

so after we waited for 3hours camtu, Panggilan utk KT90 iaitu penerbangan my PIL lah..huhu...mula2 i biase2 je...leh thn mate dari menitik...pas tgk sorg2 menitik air mate...i pon xtahan...peluk mak...moga2 mak sehat sepanjang mengerjakan ibadah haji ni...after long waiting list...kejap standby kejap waiting list, akhirnya 2minggu lepas baru dapat panggilan haji ini...tq Allah give them this opportunity...semoga peroleh haji mabrur...insyaallah...


ok next entry later2lah....entry my fren wedding...

No comments:

Post a Comment