Thursday, November 11, 2010

See my Tilam Nikah...('',)

hai monink u'olls...tengoklah my niece ni....penat sangat2 pujuk adik dia jangan nangis..alih2 die tdo pengsan cam tu.....cian die...hehe...(sorry allyssa mak etty xtahan nak post gambar ni...lawak sungguh hehe)...actually yang kat kaki die tu lapik duduk i mase solemnization day aritu....yes..its my own...my sis in law yang buatkan...she's a interior decorator...she's the one helps me decorate pelamin umah & dewan....

actually i plan nak sewakan lapik duduk tu...tapi xtaulah ade ke yg sudi....sebelum ni memang dah ade yang pinjam...2 pasang pengantin dah....but sume i xamek duit...so if ade yang nak sewa boleh je kot....area ampang, bangi & KL only setakat ni....i xbrani nak hantar jaoh2...sayang sgt....

Harga: RM50
Deposit: RM50 (akan dipulangkan once anda pulangkan tanpa terjejas mane2 bahagian)
Material: Span tebal, gold velvet (zipped)
Saiz: oh sangat lebar....i duduk pon nampak still nampak besar ruang2 lebar...hehe...(sorry lupe measure...('',))

i tak ada gambar close up melainkan gambar di atas & several mase wedding aritu...mehlah tengok ye....



see the material...stunning gold...sangat2 selesa..tidak licin...dan tidak tenggelam


see...sangat2 lebar...i nampak kecil disitu...(",)

till then...bye2...salam'alaik

No comments:

Post a Comment